Over van Ditmar

Van Ditmar Boekenimport


Van Ditmar organiseert het Amsterdam Book Event. Wij zijn in ons honderdjarige bestaan uitgegroeid tot dé full-service handelspartner van de Nederlandse boekhandel. We helpen uitgeverijen en boekverkopers met de verkoop, distributie en promotie van Internationale boeken. Daarbij bieden we het best passende aanbod aan onze klanten aan zodat zij hun eigen klant, de consument, zo goed mogelijk kunnen bereiken.

Ontzorging

Uit een selectie van miljoenen titels en een magazijn van meer dan 50.000 m2 leveren wij dagelijks onze boeken aan veel verschillende soorten klanten. Ontzorging is daarbij ons sleutelwoord. Van boekhandels tot musea en van webshops tot warenhuizen; we inventariseren de wensen die passen bij jouw onderneming en bepalen vervolgens samen het optimale assortiment. Altijd persoonlijk en altijd met aandacht.

Van Ditmar is een betrouwbare full-service partner voor retailers en uitgevers in de boekenbranche. We bekijken graag samen wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen. Op werkdagen staat onze verkoop binnendienst telefonisch of via e-mail voor je klaar van 09.00 – 17.00.

Boeken


Van Ditmar levert bestseller-assortimenten binnen 24 uur direct uit eigen voorraad en 2 miljoen titels van drie buitenlandse groothandels (Gardners, Libri en Ingram) op bestelling. Om het beste aanbod in iedere categorie te kunnen bieden, maakt ons team van productmanagers en inkopers maandelijks selecties uit honderden nieuwe titels.

Boeken
Ai Def2

Art & Illustrated

Kunst, fotografie, mode, lifestyle, architectuur, auto’s, dieren, film, muziek, reizen. Wij hebben de mooiste geïllustreerde boeken direct beschikbaar voor jouw boekhandel, museum of concept store.

Stationary & Gift

Een perfecte aanvulling op ons assortiment boeken is een reeks aanverwante producten, zoals ansichtkaarten, puzzels en andere geschenkassortimenten. Onze catalogus biedt vele duizenden producten die perfect aansluiten bij je reguliere productassortiment.

Stationary Gift Def

Contactgegevens

Van Ditmar Boekenimport B.V.

Bezoekadres:
Hondiuslaan 44
Gebouw ‘De Jonge Hond’ – 2e etage
3528AB Utrecht

Postadres:
Postbus 486
3500AL Utrecht

Vragen of klant worden? Neem contact op:
088 – 1338650
sales@vanditmar.nl

Vragen over het ABE? Mail naar:
marketing@vanditmar.nl

Volg ons op Instagram:
@vanditmarbooks

Volg ons op LinkedIn:
Van Ditmar Boekenimport

Locatie: Pllek

Industrieel, rauw en laidback: Pllek is de ideale locatie voor het Amsterdam Book Event. Gelegen op de historische NDSM-werf aan het IJ, met een fantastisch uitzicht op de skyline van Amsterdam.

Route