Titel

Over Van Ditmar

Van Ditmar, opgericht in 1924, is in haar bijna honderdjarige bestaan uitgegroeid tot dé full-service handelspartner van de Nederlandse en Belgische boekhandel. Wij helpen uitgeverijen en boekverkopers met de verkoop, distributie en promotie van Nederlandstalige en Engelstalige boeken en strips.

Uit een selectie van meer dan 6.000.000 titels en een magazijn van meer dan 50.000 m2 leveren wij dagelijks onze boeken aan vele verschillende soorten klanten. Ontzorging is ons sleutelwoord. Van boekhandels tot musea en van webshops tot warenhuizen; we inventariseren de wensen die passen bij jouw onderneming en bepalen vervolgens samen het optimale assortiment. Altijd persoonlijk en altijd met aandacht. 

Boeken

We leveren meer dan 10 miljoen binnen- en buitenlandse titels, waarvan 6 miljoen titels direct uit eigen voorraad. Literatuur, fictie, non-fictie… om het beste aanbod in iedere categorie te kunnen bieden, maakt ons team van productmanagers en inkopers maandelijks selecties uit honderden nieuwe titels.

Boeken Def

Locatie: Pllek

Industrieel, rauw en laidback: Pllek is de ideale locatie voor het Amsterdam Book Event. Gelegen op de historische NDSM-werf aan het IJ, met een fantastisch uitzicht op de skyline van Amsterdam.

Route